Lehtiartikkelit biljardiuran varrelta

Makkonen mediassa » Lehtiartikkelit

24.11.2007
Aamuposti / Jussi Inomaa

Petri Makkonen tähtää MM-mitalille 9-pallossa

Hyvinkään Biljardikerhon Petri Makkosella on aika kovat tavoitteet, kun hän lähtee juniorien 9-pallon MM-kilpailuihin Saksan Willingeniin.

— Kyllä selkeä tavoite on ottaa jonkinvärinen mitali, sanoi 19-vuotias Makkonen, jonka kilpailumatka alkaa sunnuntaina. Kisapäivät ovat 27.-30. marraskuuta.

— Kovimmat vastustajat tulevat varmaankin isäntämaasta Saksasta sekä Taiwanista, jossa laji on tosi korkealla tasolla. Uskon silti, että mahdollisuuksia on.

Petri Makkosella on kyllä hyvät pohjat lähtiessään MM-kilpailuihin. Viime vuonna hän saavutti juniorien 8-pallon Euroopan mestaruuden ja oli 9-pallossa hopealla. Yleisen sarjan SM-kisoissa hän saavutti pronssia.

Tämän vuoden puolella hän on käynyt pelaamassa muun muassa USA:ssa ja kotimaassa hän kilpailee menestyksellä poolbiljardin mestaruussarjassa.

Viime vuonna saavutettu Euroopan mestaruus takasi Makkoselle suoraan pelipaikan nyt alkaviin MM-kisoihin, joissa on mukana 36 pelaajaa.

— Ennen kilpailuja olen harjoitellut tiiviisti. Treeneissä pitää pelata mahdollisimman tarkkaa peliä, aivan kuten kisoissakin, kertoi Makkonen valmistautumisestaan arvotapahtumaan.

Välittömästi MM-kisamatkan jälkeen lähtee Makkonen viikoksi Espanjaan. Siellä pelataan miesten Eurotourin rankingkilpailu 9-pallossa.

Muut lehtiartikkelit

Suomen Biljardimyynti Oy Zoner Oy Resulttia Solutions

Petri Makkonen | Perusfaktat | Saavutukset | Media | Blogi | Yhteystiedot Valokuvat © EPBF / Bethan L. Sage   |   Toteutus: Resulttia Solutions