Petun bloggaukset kotoa ja maailmalta

Petri Makkonen » Kausi 2015-2016 » 06/2016

  (ma 13.06.2016 12:00)

Vihdoinkin!

Morot!

Viime päivityksestä on tapahtunut muutama mainitsemisen arvoinen juttu. muunmuassa se että voitin vihdoin ensimmäisen 9-pallon henkilökohtaisen Suomenmestaruuden !! :)

Se oli todella tiukassa mutta vihdoin sain sen poistettua to do listalta. Monen monta kertaa sitä sai yrittää ja monen epäonnistumisen kautta se palkinto sieltä kuitenkin tuli. Kultsalla käydyissä loppupeleissä voitin semifinaalissa Jani Siekkisen ja finaalissa nuoren tykin Casper Matikaisen. Semifinaali Jania vastaan oli aloituksia lukuunottamatta ihan kelpo peliä mutta finaalissa jännitys ja hermostuneisuus sai vähän yliotetta ja se vaikutti pelin laatuun, mutta sain kaivettua itseni voittajana siitä pelistä ulos!

Ei voi muuta sanoa kun että jonkunlainen apina poistui reppuselästä!

Kultsan jälkeen ei kerinnyt montaa päivää huilata kun oli lähtö Pohjois-Kyprokselle Eurotourille ja siinä samassa paikallisen järjestäjän järjestämään Kypros Cupiin.

Eurotourilla peli tuntui ihan hyvältä mutta jotenkin oli kuitenkin tosi tahmeaa, ekalla kiekalla sain luovutuksen kun Norjalainen kaveri ei tullut paikalle vaikka oli pelannut edellisellä kierroksella vain puolituntia aiemmin!

Voittajien toisella kiekalla vastus oli Saksalainen Staab joka lopussa (7-7) tilanteessa painoi mun seiftistä aika jäätävän kutosen bänkin+partin ja sit multa ihan hyvä alotus 7-8 tilanteessa mutta tyhjä ja kaveri kiitti ja kuittas 7-9.

luuseripuolella sen jälkeen pari aika perusvoittoa eka Turkkilaisesta 9-5 ja sit Puolalaisesta 9-2 ja sit Ekonomopoulokselta käkeen paikasta 32cupiin 3-9. Siin peli tuntu supervaikealta ja breikki ei toiminut yhtään että ois saanu minkäänlaista rytmiä omaan peliin ja Nikos pelas aika hyvin. joten Eurotouri päätty mun osalta sijalle 33.

Sen jälkeen pari päivää huilia ja sit alkokin se paikallinen kisa , mulla oli ekalla kiekalla w.o ja voittajien tokalla tuli vastaan Lechner Itävallasta. siinä oli mun paras peli kisoissa ja juurikin ilman virheitä voitin 9-5.

paikasta 32 cupiin hävisin aika pystyyn Albaniasta kotoisin olevalle kaverille, vähän samaa ongelmaa kuin muissakin tappioissa etten saanut breikkiä ja sitäkäutta muutakaan toimimaan..

Häviäjien puolelta arpa heitti vastaan Souquen jonka vähän onnekkaasti voitin kontrassa hänen lyödessä aika helpon seiskan ohi

sen jälkeen en tiedä mitä tapahtui, yleensä tollasen selviytymisen jälkeen menee turnauksessa kun turnauksessa pitkälle ja hommat alkaa pyörimään itelle mutta tässä tapauksessa kaikkea muuta... Cupissa Kazakisia vastaan pääsin 0-1 tilanteessa lyömään alla olevaa palloa pussiin ja pussituksen jälkeiseen seiftiin kaikki kääntyi, en päässyt koittamaan, alotus ei toiminut ja kaveri teki joka paikasta. 0-7 tilanteessa alotin, oisko mennyt kolme palloa pussiin ja pelin luonteen mukasesti vika pallo mikä liikku, meni ykkösen ja kiven väliin ja en päässy koittamaan kun hyppylyöntiä, ei mennyt ja luovutin.. Se oli vaan yks niistä peleistä missä ei voinut muutakun istua ja katsoa... joten se oli Kyproksen reissu siinä..

Seuraavaks alkaakin kova valmistautuminen heinäkuun lopussa pelattaviin 9-Pallon MM kisoihin mihin asetan itelleni kovat tavoitteet (jääköön se mun omaks salaisuudeks) mutta valmistautuminen on sen mukasta, 9mm:ien jälkeen on samalla reissulla Eurotouri Albaniassa joten hyvällä valmistautumisella ois mahis tehdä hyvää tulosta kahdessa eri kisassa!

Tässä välissä kuitenkin suomessa kisoja, mm. mainitakseni nyt tulevana viikonloppuna hauska All around kisa Espoossa. Ensimmäistä kertaa mun muistaakseni pelataan kisa missä arvotaan laji ennen peliä ja katotaan kuka osaa pelata tasaisesti kaikkia biljardimuotoja( peleinä: pool 9-pallo, kaisa,kara,pyramidi ja snooker)

luultavasti käyn ainakin yhden Dst kisan tässä välissä, ja onhan tuossa paljon muutakin kisoja missä saa hyvää kisatuntumaa myös kansainvälisiä kisoja silmälläpitäen.

Kiitos kaikille myös kannustuksesta, means a lot. Stay tuned for more!

Vielä lopuksi ISO kiitos sponsoreille ja perheelle! Ilman teitä ei tämä olisi mahdollista:

Johacon LKV
Suomen biljardimyynti
Suur-Helsingin lvi-asennus Oy
Taom Tips
Moose´s biliard shoes
Gorba custom cues

Kesäterveisin,

Petu

Kommentoi kirjoitusta


Blogikirjoituksen kommentit

  Mika Salonen (ma 13.06.2016 12:33)

Hyvä, Petu! Melkein reaaliajassa päivitin 9-pallon Suomen mestaruutesi sivujesi meriittilistalle! :)

Suomen Biljardimyynti Oy Zoner Oy Resulttia Solutions

Petri Makkonen | Perusfaktat | Saavutukset | Media | Blogi | Yhteystiedot Valokuvat © EPBF / Bethan L. Sage   |   Toteutus: Resulttia Solutions